Over mij

In het kort zal ik mijzelf voorstellen. Mijn naam is Sema, eigenaar van Elite Beauty Bar opgericht in 2012. Bij Elite Beauty Bar kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals laserontharing, gezichtsbehandelingen en wimperextensions.


Van jongs af aan ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het benadrukken van vrouwelijke schoonheid. Daardoor ben ik 10 jaar geleden begonnen met het volgen van de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Gedurende de jaren daarna heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van schoonheid om mijzelf te blijven ontwikkelen. Na het volgen van de opleiding en diverse cursussen vond ik het werk steeds interessanter worden.


Ondanks dat ik 10 jaar geleden ben begonnen met het waarmaken van mijn droom, het openen van een eigen salon in de beautybranche, is mijn interesse zeker niet minder geworden.

Ik beoefen mijn beroep nu al 10 jaar uit met enorm veel plezier. Door de jaren heen heb ik honderden behandelingen uitgevoerd binnen mijn vakgebied. Ik onderscheid mij dan ook door mijn uitgebreide kennis, ervaring en een breed scala van behandeltechnieken met geavanceerde apparatuur.


Kwaliteit en persoonlijk advies staat bij mij op nummer 1. In een goede sfeer en met persoonlijke aandacht zorg ik ervoor, dat jij je helemaal ontspannen voelt in de salon. Een afspraak bij Elite Beauty Bar draait immers volledig om jou!

WAAROM VOOR ONS KIEZEN


KLANTVRIENDELIJK

We zijn klantgericht en luisteren naar jouw wensen. We nemen de tijd voor je en informeren je volledig voorafgaand aan elke behandeling. Zo adviseren we je de best passende behandelingen. 


PROFESSIONEEL & VAKKUNDIG

De specialisten van Elite Beauty Bar zijn professioneel en vakkundig, ze volgen regelmatig trainingen om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen en specialistische apparatuur 


HYGIENISCH & DIERVRIENDELIJK

We werken schoon en hygienisch en met de puurste (diervriendelijke) producten. We hebben de producten uitgekozen op onze behandelingen, zo ben jij verzekerd van het beste resultaat.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN

PRACHTIG RESULTAAT


Super tevreden met mijn laserbehandelingen. Al na 1 behandeling al zo een groot verschil. Sema is professioneel en erg behulpzaam een echte aanrader. 


Lina

WIMPERS


Voel me weer geweldig Sema is een echt vakvrouw de behandelingen worden top en vakkundig uitgevoerd. Oog voor detail en persoonlijk aandacht, voor mij de beste wimperstyliste.


Hazel

MOOIERE HUID


Na jaren ontevreden te zijn bij meerdere salons heeft Sema mij geholpen naar een betere huid. Prachtige Salon en erg professioneel met de juiste kennis!


Liselotte