LASER ONTHARING

Methodes zoals waxen, epileren en scheren bieden slechts een tijdelijke oplossing. Laserontharing zal je helpen om blijvende resultaten te bereiken. Dit zonder het ongemak van bijwerkingen zoals ingegroeide haartjes en huidirritatie.


Wist je dat een vrouw in de loop van haar leven bijna 72 dagen kan besteden aan het scheren van haar benen? En dat de meeste vrouwen gemiddeld maar 3 dagen gladheid behouden na het scheren. Dat kan veel makkelijker!


VOORDELEN VAN LASER ONTHARING MET DE GENTLEMAX PRO


 • Geschikt voor iedere haar- en huidtype -
 • Minder behandelingen nodig ten opzichte van andere laserapparaten
 • Krachtige laser, dus snellere behandeling
 • Gemiddeld 4-6 behandelingen
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Vrijwel pijnloos ontharen dankzij het unieke koelingssysteem
 • Bereikt zelfs de meest fijne haartjes
 • Geen ingegroeide haartjes en nooit meer last van stoppeltjes, hoe fijn zou dat zijn?
 • Voor altijd van je ongewenste haargroei af
 • Gladde en egalere huid


HOE WERKT LASERONTHARING?


Laser ontharing is een permanente methode om van ongewenste haargroei of overbeharing af te komen. Bij laser ontharen worden de eiwitcellen in het haarzakje gestold door de warmte van de laser. De GentleMax Pro produceert een krachtige lichtstraal, de energie van deze straal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd zodat het haarzakje geen nieuwe haar meer kan aanmaken.


De GentleMax Pro combineert twee soorten lasers in één systeem waarbij gemakkelijk gewisseld kan worden van systeem. Er wordt dus gebruik gemaakt van twee soorten lasers: Alexandrite 755nm en Nd:YAG 1064nm. Hiermee kan het apparaat alle huidtype (I t/m VI) behandelen. Voor de lichtere huidtypes wordt de Alexandrite ingezet en voor de donkere huidtypes wordt de Nd:YAG gebruikt. Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwd koelingssysteem. Op deze manier wordt de huid tijdens het behandelen direct gekoeld middels het Dynamic Cooling Device. Deze koelingsspray werkt verkoelend, beschermt tegelijkertijd de huid en zorgt voor optimale comfort.


WAT KAN JE VERWACHTEN?


Voorafgaand de behandeling zal er altijd een intakegesprek plaatsvinden. Het is belangrijk om jouw wensen goed in kaart te brengen en jou te informeren over wat jij van de behandeling kan verwachten. Tijdens het intakegesprek ontvang je een voor- en nazorg protocol zodat je goed voorbereid bent op de behandeling. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Daarnaast moeten er ook een aantal vragen m.b.t. jouw gezondheid worden beantwoord om het lasertraject op een veilige en professionele wijze te kunnen uitvoeren. Uiteraard kan je gedurende dit gesprek ook al jouw vragen stellen en wordt je in de gelegenheid gesteld om een proefbehandeling te ervaren.


Bij laser ontharen door middel van de GentleMax Pro laser heb je gemiddeld 4-6 behandelingen nodig voor een definitief resultaat. Dit verschilt per persoon doordat we van nature te maken hebben met verschillende groeifases. Namelijk de groeifase (anagene fase), overgangsfase (katagene fase) en rust en uitvalfase (telogene fase). Als de haar zich in de anagene bevind kan de haar definitief verwijderd worden. Per behandeling is dit gemiddeld tussen de 5% en 20% van het oppervlak wat op dit moment verwijderd wordt. De behandelingen zullen om de 4-8 weken plaatsvinden. Gedurende de weken na de behandeling komen er haren uit de rustfase (telogene fase) en gaan deze weer over in de groeifase (anagene fase). Daarom is het belangrijk dat de 4-8 weken tussen de behandelingen wordt aangehouden.

Investering

FAQ 


Welke laserapparaat gebruiken jullie?

Bij Elite Beauty Bar wordt je behandeld met de GentleMax Pro. Dit apparaat behoort tot de meest krachtigste laser door de unieke werking van de verschillende golflengtes.


Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel exacte laserontharing behandelingen je nodig hebt is per persoon verschillend. Ieder mens, huid en haargroei is anders. Ter indicatie hebben de meeste mensen gemiddeld 4-6 behandelingen nodig.


Wanneer zie ik resultaten?

Na iedere behandeling is er resultaat te zien. De haren vallen na 2-3 weken uit hierdoor voelen bijvoorbeeld de oksels, bikinilijn of benen veel minder stoppelig aan. Voor het optimale resultaat raden we je aan om het behandelingstraject compleet af te ronden.


Wanneer geen behandeling?

In bepaalde situaties is het niet mogelijk om een laserbehandeling te ondergaan dit betreft dan om een contra indicatie. Dit kan verschillende redenen hebben.


De contra indicaties zijn:

 • Zwangerschap
 • Bepaalde auto- immuunziektes
 • Pacemaker
 • Kwaadaardige moedervlekken
 • Diabetes (in overleg)
 • Chemotherapie
 • Bepaalde medicijnen

Heb je over bovenstaande contra indicaties nog vragen dan kan je contact opnemen.


Doet de laserontharing behandeling pijn?

De GentleMax Pro heeft een ingebouwde koelingssysteem. Op deze manier wordt de huid tijdens het behandelen direct gekoeld middels het Dynamic Cooling Device. Deze koelingsspray werkt verkoelend, beschermt tegelijkertijd de huid en zorgt voor optimale comfort. Natuurlijk heeft iedereen een eigen pijngrens, maar laserontharing is niet pijnlijk.