ELEKTRISCH ONTHAREN

Hoe werkt elektrisch ontharen?

 

Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei.

Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen worden herhaald.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

 

Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1-2 jaar. De periode tussen twee behandelingen wordt wel steeds groter. 

 

Is elektrisch ontharen een pijnlijke behandeling?

Tijdens de behandeling voelt u kleine prikjes, cliënten geven aan dat zij dit niet als pijnlijk ervaren.

De prikjes zijn erg klein tijdens de behandeling voel je wat warmte in het haarzakje wat op dat moment vernietigd wordt.

 

Investering

Vanaf € 40,00 per behandeling


Vergoeding door zorgverzekeraars

Veelzorgverzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van het ontharen in het gezicht. Bekijk hiervoor je polisvoorwaarden zodat je weet wat de voorwaarden zijn van jou zorgverzekering.