SKIN BOOSTER

De Mesogun werkt op de eerste lagen van de huid. Doormiddel van ultrafijne injecties worden de vitamines en mineralen geïnjecteerd in de huid. De werkzame stoffen zorgen voor een verbetering van de huid. De huid krijgt een directe boost hierdoor wordt de aanmaak van collageen- en elastine gestimuleerd. De mesotherapie behandeling doormiddel van een mesogun is een veilige behandeling waarbij we de actieve werkstoffen in de huid kunnen brengen.

 

Voor welke huidindicaties is deze behandeling?

De skinbooster behandeling is geschikt voor de algehele verbetering van de huid. De skin booster kan ingezet worden bij vermindering van littekens, doffe huid, rimpels, fijne lijntjes, huidverslapping, zonschade en hydratatie.

 

Wanneer is het resultaat zichtbaar na een skinbooster behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat gevoelig en rood worden dit trekt binnen 24 uur weg in sommige gevallen kan dit 48 uur aanhouden. Hierna kunt u een ultieme glow ervaren van de huid, het optimale resultaat is te zien na enkele weken soms wel maanden, dit omdat aanmaak van collageen wat langer op zich laat wachten. Dit is ook afhankelijk van de te behandelen huidindicatie, niet iedereen reageert immers op dezelfde manier. 

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied en huidindicatie, gemiddeld zijn er tussen 2- 8 behandelingen nodig. Wil jij alleen je huid laten stralen dan kan 1 behandeling al voldoende zijn. 

 

Is mesotherapie een pijnlijke behandeling?

Tijdens de mesotherapie behandeling voelt u kleine prikjes, cliënten geven aan dat zij dit niet als pijnlijk ervaren. De prikjes zijn erg klein en wordt in een zeer hoge frequentie toegediend dit maakt de behandeling vrijwel pijnloos.

Investering

Losse behandeling € 125,00

Kuur 3 behandelingen € 300,00