MESOPEEL®

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je huid te verjongen en te revitaliseren? Ontdek dan de revolutionaire Mesopeels van Mesoestetic, een toonaangevend merk op het gebied van huidverzorging en professionele peelingbehandelingen.

 

Mesopeels zijn geavanceerde chemische peelings die zijn ontworpen om verschillende huidaandoeningen te behandelen en tegelijkertijd de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Deze peels maken gebruik van een unieke combinatie van actieve ingrediënten en geavanceerde formules om de huid diep te exfoliëren en te stimuleren tot vernieuwing op cellulair niveau.

 

Wat Mesopeels onderscheidt, is het vermogen om meerdere huidproblemen aan te pakken:

 

Huidveroudering: Verminder fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid, en bevorder de productie van collageen en elastine voor een stevigere en jeugdigere uitstraling.

 

Hyperpigmentatie: Verminder donkere vlekken, ouderdomsvlekken en andere vormen van pigmentatie om een egalere en stralendere teint te onthullen.

 

Acné en Acnélittekens: Reinig verstopte poriën, verminder ontstekingen en minimaliseer de zichtbaarheid van acne littekens voor een gladdere en helderdere huid.

 

Grove poriën en onregelmatige huidtextuur: Verfijn de huidtextuur, minimaliseer de grootte van de poriën en herstel de natuurlijke gladheid en helderheid van de huid.

 

De Mesopeels van Mesoestetic worden aangepast aan de unieke behoeften en huidconditie van ieder cliënt , wat resulteert in een gepersonaliseerde en effectieve behandeling. Onze ervaren huidspecialisten zullen samen met u een behandelplan opstellen dat gericht is op het behalen van uw specifieke huidverzorgingsdoelen.

 

Na een Mesopeel behandeling kan er sprake zijn van enige roodheid en schilfering, maar dit is normaal en meestal van tijdelijke aard. Na verloop van tijd zult u merken dat uw huid gladder, stralender en jeugdiger wordt, met een verbeterde textuur en teint.

 

Bij Elite Beauty Bar streven we ernaar om ieder cliënt  een veilige, comfortabele en effectieve ervaring te bieden, ondersteund door de nieuwste technologieën en hoogwaardige producten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de vernieuwende kracht van Mesopeels van Mesoestetic voor jezelf!

Investering

  • Mesopeel behandeling   € 80