Cosmelan

Heb jij last van hardnekkige pigmentvlekken, melasma of andere huidverkleuringen? Zoek niet verder, want de Cosmelan behandeling biedt een effectieve oplossing voor een egale en stralende huid.

 

Cosmelan is een innovatieve professionele peelingbehandeling die speciaal is ontworpen om hyperpigmentatie te verminderen en de huidtint gelijkmatiger te maken. Het is een veilige en klinisch bewezen methode die wereldwijd wordt gebruikt door dermatologen en huidspecialisten.


Wat maakt Cosmelan zo effectief?

Het geheim ligt in de unieke mix van actieve ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om verschillende stappen in het pigmentatieproces aan te pakken. Door de productie van melanine te remmen, de bestaande pigmentatie te vervagen en de huidteint te egaliseren, biedt Cosmelan een uitgebreide oplossing voor een ongelijkmatige teint en donkere vlekken. Bovendien is Cosmelan geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren, waardoor het een veelzijdige en inclusieve oplossing is voor iedereen die op zoek is naar een helderdere huid.

 

De behandeling begint met het aanbrengen van een krachtige cocktail van actieve ingrediënten op de huid, die zorgvuldig zijn geselecteerd om pigmentvlekken te verminderen en de melanineproductie te reguleren. Deze ingrediënten werken in synergie om de huid op te helderen en te verjongen, zonder de balans van de huid te verstoren.

 

Een van de unieke voordelen van de Cosmelan behandeling is dat het niet alleen pigmentvlekken vermindert, maar ook de melanineproductie afremt om toekomstige verkleuringen te voorkomen. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die last hebben van terugkerende pigmentproblemen.

 

Na de behandeling kan er sprake zijn van enige roodheid en schilfering, maar dit is normaal en meestal van tijdelijke aard. Na verloop van tijd zult u merken dat uw huid gladder, egaler en stralender wordt, met een vermindering van pigmentvlekken en een jeugdige uitstraling.

 

Bij Elite Beauty Bar streven we ernaar om iedere klant een gepersonaliseerde behandeling te bieden die voldoet aan hun specifieke behoeften en verwachtingen. Onze ervaren huidspecialisten zullen samen met jou een behandelplan opstellen dat het beste bij jou past, zodat je kunt genieten van een stralende en gezonde huid.

 

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de voordelen van de Cosmelan behandeling voor jezelf!

Investering

Cosmelan volledig traject   € 695
(pigment, incl. thuisproducten)

Cosmelan behandeling wordt vaak ingezet voor:


Melasma: Een veelvoorkomende vorm van hyperpigmentatie die wordt veroorzaakt door hormonale schommelingen, zoals zwangerschap of anticonceptiegebruik.

Pigmentvlekken: Ook wel bekend als ouderdomsvlekken of zonnevlekken, die ontstaan door overmatige blootstelling aan de zon.

Post-inflammatoire hyperpigmentatie: Verkleuringen die optreden na ontstekingen, zoals acne of huidletsel.

Algemene huidverkleuringen: Onregelmatigheden in de huidskleur als gevolg van verschillende oorzaken.