WIMPER EXTENSIONS

Bij wimperextensions wordt er een natuurlijk effect gecreëerd. De kleine haartjes die meestal synthetisch zijn en kunnen variëren in dikte, lengte en krul worden bevestigd aan de natuurlijke wimper. Dit met behulp van een speciale lijm. De wimperextensions vallen samen met je eigen wimpers af. Over het algemeen gebeurt dit elke zes tot acht weken. Om het gewenste resultaat te behouden wordt dan ook geadviseerd om de wimperextensions elke twee of drie weken op te laten vullen.


Bij Elite Beauty Bar worden de wimperextension behandelingen uitgevoerd met de russian volume techniek. Deze techniek wordt ook wel de 2D – 6D wimperextensions genoemd. De haartjes zijn dunner en lichter zodat er meerdere haartjes op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Dit zorgt voor een mooi en volle waaier effect.


Wat kan je verwachten?

Voorafgaand aan de behandeling wordt er naar de vorm van je ogen en gezicht gekeken. In samenspraak met jou wordt de lengte en krul van de extensions bepaald. De onderwimpers zullen worden afgeplakt om verwarring met de bovenwimpers te voorkomen. De wimperextensions worden bij de wimperaanzet bevestigd. De behandeling is geheel pijnloos.

Investering

  • Nieuwe set volume (2D – 6D)             € 90,00

  • Opvullen binnen 2 weken                    € 40,00

  • Opvullen binnen 3 weken                    € 50,00

  • Opvullen binnen 4 weken                    € 60,00

  • Wimperextensions verwijderen          € 25,00