PEELINGS met TOSKANI®

Bij Elite Beauty Bar wordt gewerkt met de peelings van het merk Toskani. De chemische peelings zorgen voor het verbeteren van de huid. Met de toepassing van een hoge concentratie van een of meerdere zuren, zijn peelings gebaseerd op het stimuleren van regeneratie op een versnelde en geconcentreerde manier. Hierdoor wordt de opname van de actieve ingredienten verbeterd en krijgt de huis een frisse en gezonde uitstraling. Daarnaast zijn er specifieke peelings die dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acne, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels.


Bij een peeling zullen de dode huidcellen van de bovenste cellaag afschilferen om cel vernieuwing en huidversteviging op te bouwen. Diverse peelings kunnen gecombineerd worden om zo verschillende huidproblemen aan te pakken. Afhankelijk van jouw wensen en huidconditie wordt er een persoonlijk behandelplan opgemaakt waarin de juiste peeling wordt geadviseerd. In het persoonlijke behandelplan worden de te verwachten aantal behandelingen opgenomen. Dit is namelijk afhankelijk van het huidprobleem. De behandelingen zullen om de twee tot zes weken plaatsvinden.


De meest voorkomende peelings:

Salicylic Peel 

De Salicylic peel reduceert ontstekingen en imperfecties van de huid en heeft een kalmerend effect. Het hoofdbestanddeel is Salicylzuur, dit is een BHA (betahydroxyzuur) en is ondermeer zeer geschikt voor de behandeling van de gevoelige huid. De peeling dringt diep in de huid door en verzacht deze, waardoor verstopte poriën worden voorkomen en overmatig talg wordt opgelost.

 

TCA Peel

De TCA peel bevordert de celregeneratie en de aanmaak van elastine en collageen. Het is zeer geschikt om in te zetten bij acne, pigmentatieproblemen en vergaande huidveroudering. TCA staat voor Trichloroacetic Acid, het is een zuur die dode huidcellen en daarmee imperfecties opruimt zodat nieuwe cellen kunnen ontstaan. Dit resulteert in een reductie van zichtbare poriën en pigmentvlekken en egalere, stevige huid.

 

Purifying Peel

Eindelijk een peel samengesteld voor de acne gevoelige en/of vette huid! De Purifying peel reduceert grove poriën, roodheid en verminderd de aanmaak van talg. Door de samenstelling van Azelaïnezuur en Salicylzuur werkt de peeling zuiverend en exfoliërend.

 

Photo-aging Peel

De Photo-aging peel reduceert de vorming van donkere vlekken en heeft een antioxiderende en exfoliërende werking. De cyclus van de epidermale cellen wordt hierdoor versneld waardoor een egale teint en natuurlijke glans ontstaat en de huid gladder aanvoelt. De milde peeling gaat huidveroudering tegen en is uitermate geschikt als voorbereiding op de Radiance Peel.

 

Spot Out Peeling (pigmentatie)

De Spot Out Peeling is een depigmenterende behandeling die is ontwikkeld om hyperpigmentatie te elimineren en de huidteint te egaliseren. De behandeling heeft een tweedelige corrigerende en controlerende werking. Korte- en lange termijn resultaten worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden door het gebruik van de Spot Out Cream.

Investering

  • Salicylic Peeling vanaf € 80
  • TCA Peeling vanaf € 80
  • Purifying Peeling vanaf € 80
  • Photo Aging Peeling vanaf € 80 
  • Spot Out behandeling (pigmentatie)   € 320