5/5

Ontvang een gratis laserbehandeling voor beide oksels

 • 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Minuten
 • 00Seconden

Nog maar

40
plaatsen beschikbaar

Ja ik ontvang graag…

… een gratis laserbehandeling voor beide oksels tw.v. € 35,- gratis.  

  Ervaar het zelf

  Een gratis behandeling waarin je het laserontharen zelf kunt ervaren

  Tijdelijke actie

  Beslis snel, want het gaat om een tijdelijke actie. Vol=vol

  Gratis behandeling

  Geen verborgen kosten. Jij bepaalt of je het traject verder af wilt maken.

  Maak gratis kennis met permanente laserontharing

  Om ongewenste haargroei definitief te verwijderen maken wij gebruikt van de de gouden standaard, namelijk de Lightsheer.

  Je kent het vast wel… je wilt een rokje aantrekken, maar beseft dat je je benen niet hebt geharst. Balen! Geen rokje dus vandaag, want je hebt haast.

  En misschien ook herkenbaar… je hebt vanmorgen toch nog even snel je oksels geschoren. Nu zit je dus de hele dag met jeukende en irriterende oksels. Niet fijn!

  Wij kennen het gevoel! In de 9 jaren waarin wij in de salon werken hebben we al veel klanten mogen helpen die tegen deze letterlijke en figuurlijke irritaties aanliepen. Daarom kun je bij ons diverse lichaamszones behandelen zoals: oksels, gezicht en benen.

  We geven tijdelijk 40 gratis laser behandelingen weg. Hierbij behandelen we beide oksels ter kennismaking.

  Wat anderen over ons zeggen…

  5/5

  Noens Rozen

  Dit is mijn vaste salon en de eigenaresse is een hele lieve vrouw. Ze doet haar werk super goed !

  Kim Hogendoorn-Klomps

  Prachtige wimpers gehad voor de vakantie naar curaçao.
  Ze bleven perfect zitten. Super leuke meiden met een goede inzet voor hun zaak.

  Ashley van het Hoofd

  Super lieve mensen! Ben erg tevreden over mijn wimpers en nagels! Mooie zaak ook!

  “Be your own kind of beautiful!”

  Bij Elite Beauty Bar kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Denk hierbij aan wimperextensions, nagelstyling, huidverbetering, semi-permanente make-up en definitief ontharen. Wij werken uitsluitend met producten en apparatuur van hoge kwaliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

  Sema Ozaybar
  Eigenaresse Elite Beautybar

  ” Van jongs af aan ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de vrouwelijke schoonheid. 9 jaar geleden ben ik begonnen met het waarmaken van mijn droom, een eigen zaak hebben in de beauty branche. Ik beoefen dit beroep nu al 9 jaar met enorm veel plezier. Mijn expertise gebieden zijn huidverbeteringsbehandelingen, laseren en wimperextions.

  In de tijd dat ik dit werk doe, heb ik al honderden laserbehandelingen uitgevoerd. Mensen vinden het vaak spannend, maar tijdens de intake leg ik alles haarfijn uit en laat ik voelen dat het ontharen reuze meevalt. ” 

  Veelgestelde vragen…

  De laser produceert licht met hoge energie, wat geabsorbeerd wordt door het pigment in het haar. Het door de pigmenten in het haar opgenomen licht wordt omgezet in warmte en afgegeven aan het haarzakje, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde af, net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren te ontzien. Hierdoor wordt enkel het haarzakje vernietigd en is er geen effect/schade aan de omliggende huid. Om de beharing optimaal te behandelen zijn meerdere behandelingen nodig, welke plaatsvinden met een tussentijd van enkele weken/maanden. Na iedere behandeling worden de haartjes minder en fijner waarna ze uiteindelijk wegblijven.

  Met gemiddeld 6 tot 8 ontharingsbehandelingen wordt 99% permanente haarreductie gerealiseerd.

  Een diode laser zorgt voor permanente ontharing van diverse lichaamsdelen. Al jarenlang wordt de LightSheer diode laser ook wel de “Gouden Standaard” genoemd, wanneer het gaat om permanente ontharing. Met gemiddeld 6 tot 8 ontharingsbehandelingen wordt 99% permanente haarreductie gerealiseerd. Zeer snel, effectief, wordt ingezet voor alle huidtypes en voor het beste resultaat!

  Wij werken met de Lightsheer diode laser. Deze laser is geschikt voor alle huidtypes. Echter niet voor alle haartypes. Lichtblonde, rode en grijze haren bevatten geen pigment. Een laser en IPL zijn afhankelijk van het pigment in de haren om de energie te absorberen. Daarom zal een behandeling op deze kleuren haar minder effectief zijn.

  De behandeling vindt plaats in Schiedam, bij Elite BeautyBar.

  – Ervaren behandelaars

  – Wij maken gebruik van hoogwaardige laserapparatuur

  – Geschikt voor alle huidtypen

  – Snel geholpen

  – Veilig, snel, effectief

  Laserbehandelingen zijn gevoelig maar niet pijnlijk! We vergelijken het gevoel met een elastiekje  tegen de huid. Wij zullen altijd kiezen voor de juiste instellingen voor jouw huidsoort en de gevoeligheid.

  Laserontharing is niet te vergelijken met andere technieken zoals IPL-behandelingen. De laser zendt één krachtige energiestraal van één golflengte uit zodat er geen licht verloren gaat terwijl bij IPL het licht wordt uitgezonden in meerdere golflengtes waardoor het licht minder sterk en de behandeling minder effectief is.

  Laserbehandelingen van het lichaam worden niet vergoedt door de zorgverzekeraar. Alleen in het gelaat wordt het vergoedt door de zorgverzekeraar.

  Een diode laser zorgt voor permanente ontharing van diverse lichaamsdelen. Al jarenlang wordt de LightSheer diode laser ook wel de “Gouden Standaard” genoemd, wanneer het gaat om permanente ontharing. Met gemiddeld 6 tot 8 ontharingsbehandelingen wordt 99% permanente haarreductie gerealiseerd. Zeer snel, effectief, wordt ingezet voor alle huidtypes en voor het beste resultaat! Laserontharing is niet te vergelijken met de bekendere IPL-behandelingen. De laser zendt één krachtige energiestraal van één golflengte uit zodat er geen licht verloren gaat terwijl bij IPL het licht wordt uitgezonden in meerdere golflengtes waardoor het licht minder sterk en de behandeling minder effectief is.

  5/5

  Ja ik ontvang graag…

  … een gratis laserbehandeling voor beide oksels tw.v.   € 35,- gratis.