Wat is RF microneedling?

Microneedling is een populaire en veilige methode om verjongingstherapie uit te voeren. Door kleine gaatjes in de huid te maken wordt de collageen en elastineproductie gestimuleerd en zal de huid voller, egaler en steviger aanvoelen.

Waarom met Radiofrequentie (RF)?
RF wordt al vaak ingezet bij wondgenezing en huidgeneratie en de werking is wetenschappelijk vastgesteld. Het doel van RF is om warmte in de huid te brengen. Middels deze warmte worden huidverslapping, littekens, rimpels en huidveroudering tegen gegaan. De verwarming van de huid helpt bij het samentrekken en het stimuleren van de aanmaak en aanvulling van het aanwezige collageen en de fibroblasten.

De combinatie van microneedling en RF is dus erg logisch omdat deze methodes zich richten op verbetering van dezelfde behandelgebieden. Door de combinatie kan een optimaal resultaat worden behaald.

Hoe werkt het?

De behandeling
Voorafgaand aan de behandeling wordt een intake door de  behandelaar afgenomen om de indicatie te bepalen. De behandeling kan worden toegepast op alle huidtypes.

De steriele tip bevat 36 naalden die door de gemotoriseerde beweging zorgt voor een gelijkmatige behandeling van de huid. Hierdoor is de behandeling comfortabeler dan de traditionele microneedling behandelingen.

Aan het begin van de behandeling wordt de huid gereinigd, waarna de juist instelling voor de aandoening worden toegepast. De behandelaar start met een lage energie om te beoordelen of meer energie nodig is. De behandeling, van bijvoorbeeld het gelaat, duurt ongeveer 45-60 minuten.

Optimale resultaten
Om een maximale verbetering te behalen wordt de behandeling aangevuld met een aanvullende meso- en verzorgingsproducten. Dit kan daarnaast ondersteund worden met de juiste thuisproducten.

Waarom de Lightsheer voor laserontharing?


-maximaal behandel comfort
-optimale resultaten
-korte behandeltijd

Wat is het?
Over laser ontharen
In het verleden waren er verschillende methode voor ontharen namelijk ; scheren, plukken, waxen, elektrolyse en chemische ontharingsmiddelen. Een aantal is pijnlijk en geeft rommel. En voor allen geldt, het kost een hoop tijd en word vaak geassocieerd met hoge kosten.

De lumenis Lightsheer is de oplossing voor ontharen 
De verschillende lumenis Lightsheer producten voor permanent ontharen bieden u snelle en effectieve behandelingen met optimaal comfort voor de cliënt.
De Lightsheer is ruim 75 procent sneller dan een gemiddelde ontharing sessie en zorgt met het unieke hit en de chilltip technologie voor een pijnloze behandeling.
De Lightsheer is een slimme en economische keuze: u bespaart tijd en geld.

Vraag uw behandelaar over de Lightsheer behandeling en hoe het u kan helpen de resultaten te bereiken die u wenst.

Wat kan ik verwachten?
Wanneer zie ik resultaat ?
Er zijn behandelingen nodig om permanente haarreductie te bereiken omdat alleen de haren in de actieve groeifase verwijderd kunnen worden. Niet alle haren bevinden zich in dezelfde groeifase.

Hoe werkt het?
Lightsheer laser
De Lightsheer maakt gebruik van een state of art 805nm diode laser, deze is geschikt om alle huidtypen veilig te behandelen. De energie van de laserstraal wordt omgezet in warmte, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt en nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. De Lightsheer maakt het mogelijk een behandeling op maat te geven door gebruik te maken van 2 verschillende handdrukken in combinatie met de nieuwste technologie.

HIT technologie
De high speed geïntegreerde technologie (hit) maakt gebruik van vacuüm om de huid te stretchten. Hierdoor kan de laser maximale absorptie bereiken inde haarfollikel en maakt een snelle en effectieve pijnloze behandeling van grote oppervlakten mogelijk.
Chilltip technologie koelt de huid om de pijn te minimaliseren.
Door iets druk te geven komt de haarfollikel dichter bij de energiebron voor optimaal resultaat.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?
Hoe het behandelgebied eruit ziet varieert van cliënt tot cliënt , dit hangt af van hoe de huid reageert en de behandeling die is gegeven.
Tijdens de behandeling kan het zijn dat de haarfollikel direct loslaat ,terwijl andere haartjes langer de tijd nodig hebben. Na de behandeling kan er roodheid en /zwelling ontstaan, dit is een positieve reactie op de behandeling. Na de behandeling krijgt u advies over de te volgen richtlijnen, blootstelling aan de zon en gebruik van de zonnebank.

Hit, het vacuüm trekt de huid voorzichtig in het handstuk. Door het stretchen rekt de huid en wordt dunner en komt dichter bij de energiebron.

Met de chilltip wordt de huid voor en tijdens de behandeling gekoeld. Door de lichte druk komt de haarfollikel dichter bij de energiebron.

Permanente make up

Semi-permanente make-up of SPMU is het inbrengen van Pigment in de Lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is iets anders.

Gebruik
Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 5 jaar in de huid worden gebracht. Andere mogelijkheden van permanente make up zijn: Eyeliners, lipliners, fulllips, littekens en de gevolgen van vitiligo in huidtinten worden gecamoufleerd. 

Verschil met tatoeëren
Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 5 jaar vervagen.

De behandeling
De permanente make-up behandeling omvat meestal 1 á 2 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht. Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 weken wordt er gekeken of er nog een eventuele tweede behandeling moet plaats vinden. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Er zitten minimaal 4 weken tussen elke behandeling omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is, dit duurt namelijk ongeveer 28 dagen. Bij wat oudere mensen duurt dit ongeveer 5 tot 6 weken. Bij een nabehandeling moet daarmee rekening worden gehouden.

Basis

45 minuten

reinigen
dieptereiniging
verwijderen van onzuiverheden
masker
dagverzorging

€40

Plus

60 minuten

reinigen
enzymatische peeling
dieptereiniging
verwijderen van onzuiverheden
masker
dagverzorging

€55

Luxe

80 minuten

reinigen
bamboo micro polish
epileren wenkbrauwen
enzymatische peeling
dieptereiniging
verwijderen van onzuiverheden
vliesmasker
massage
dagverzorging

€75

Microdermabrasie

60 minuten

reinigen
dieptereiniging
verwijderen van onzuiverheden
toepassen apparatuur
masker
dagverzorging

€65

Peeling

45 minuten

reinigen
peeling
red alert serum & vitamine C
dagverzorging€70

Dermapen

60 minuten

reinigen
toepassen dermapen
vitamine A,C,E
masker
dagverzorging

 

€80

Dermapen + basis 

80 minuten

reinigen
dieptereiniging
verwijderen van onzuiverheden
toepassen dermapen
vitamine A,C,E
masker
dagverzorging

 €100

BBglow

50 minuten

reinigen
dieptereiniging
verwijderen van onzuiverheden
toepassen bbglow
vitamine A,C,E€60

BBglow + dermapen

50 minuten

reinigen
dieptereiniging
verwijderen van onzuiverheden
toepassen dermapen
toepassen bbglow
vitamine A,C,E


€100

Contact